Ultra Auto ŠKODA

Savršen pratitelj za sve puteve. Od živahnog gradskog malog automobila do prostranog poslovnog modela i inovativnog električnog vozila, asortiman marke Škoda pokriva sve. Pronađite odmah svoj savršeni Škoda model.

 • Škoda
  Ponude & akcije

  Svi pričaju o poticajima. Ali ove ste čekali.

  Naš električni SUV vrhunske klase sada može biti vaš i to sa super opremom, po nikad boljoj cijeni.Električni automobil ne generira nikakve emisije, stoga država subvencionira ovu kupnju značajnim poticajima. A kako bismo vam željeni Enyaq učinili još dostupnijim, u ovoj ponudi dodajemo i Škoda poticaje.

  Saznajte više
 • Škoda akcija
  Ponude & akcije

  Škoda posebna ponuda!

  Kako reagirate kad čujete za odličnu ponudu? Jurite odmah gdje god se nalazili i ostavljate svijet iza sebe? Ili imate 100 novih pitanja? U svakom slučaju, tu smo za vas.Škoda Karoq, Kamiq i Scala stvoreni su da vas podrže u vašoj svakodnevici. A spremni su i da vas povedu na istraživanje nekih novih puteva. Odaberite model financiranja koji vam odgovara i iskoristite dodatne pogodnosti.Model financiranja ŠKODA ZA 5! Vrijedi za financiranje putem Porsche Leasinga* i donosi vam:5,5 % fiksne kamate*obavezno osiguranje u prvoj godini financiranjamini kasko u prvoj godini financiranjaŠkoda TOP Card članstvo u prvoj godini**poklon bon do 350 € na Škoda originalnu dodatnu opremu***Model financiranja UŠTEDA! Vrijedi za plaćanje u gotovini i donosi vam:popust do 1.500 € (ovisno o odabranom modelu automobila)Škoda TOP Card članstvo u prvoj godini**poklon bon do 350 € na Škoda originalnu dodatnu opremu***Akcija vrijedi samo za novu narudžbu vozila, ne odnosi se na vozila sa skladišta ili vidljiva na: Odmah dostupna vozila. 

  Saznajte više

Škoda
Isporuka odmah

Škoda
Dodaci

Savršeno opremljeni, kamo god idete. S originalnim dodacima opremite svoju ŠKODU za idealan početak svakog putovanja.

Pronađi dodatke
banner img

Škoda
konfigurator

Vaša nova Škoda– napravljena samo za vas. Konfigurirajte svoj željeni model odmah.

Konfigurator
banner img

Prijava Na newsletter

Sa našim newsletterom redovito ćete primati informacije o nama ka i izbor ekskluzivne ponude vozila!

Upisani podaci ne vrijede. Molimo pokušajte ponovo.

Molimo odaberite oslovljavanje

Nažalost, došlo je do problema kod prijave na newsletter. Molimo pokušajte ponovo kasnije.

checkbox_default

Mnogo hvala

Upravo ste se prijavili na naš newsletter

Uskoro ćete od nas primiti e-mail sa poveznicom potvrde. Molimo potvrdite prijavu otvaranjem poveznice.